Martin Damm
           Borgmester, Kalundborg Kommune


G
Det er vores motto at Kalundborg Kommune skal være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Som følge heraf er tiltrækning af kulturliv, motions- og sportsarrangementer et af fokusområderne hos os.

Derfor glæder det os naturligvis, at vores traditionsrige lokale cykleklub har formået at få værtsskabet for DM i cyklecross til byen.

Vi håber at ryttere, officials og tilskuere vil få en rigtig god dag.

Velkommen til Kalundborg!
Niels Sørensen
Formand, DCU

 
 
Dansk cykelsport er i stor fremgang i disse år og flere og flere vælger at bruge cykling som deres sport. Cykle Cross er på ingen måde en undtagelse af dette, også i denne disciplin oplever vi større og større aktivitet. Nu kommer det mest fornemme af alle løb, nemlig DM, så tilbage til Kalundborg. Historisk hænger Cross og Kalundborg på mange måder sammen men det gør det sandelig også i nutiden. Jeg ved den lokale klub gør et stort arbejde for at lave et flot arrangement og i DCU glæder det os virkelig meget at Cross DM er tilbage i Kalundborg. Stor tak til Kalundborg CC og til Kalundborg kommune for at løfte den store opgave og dermed medvirke til endnu mere medvind til dansk Cykle Cross.

Held og lykke til alle deltagere!
Mikkel Pagh
Formand, Kalundborg CC 
 

 
I Kalundborg CC er vi stolte af for første gang i 24 år - i samarbejde med Sparekassen Sjælland og Kalundborg Kommune - at stå som arrangør af DM i cyklecross. 

Som de fleste ved, har Kalundborg CC en fantastisk historie indenfor cross’en, kronet med 1 VM-titel og 27 Elite DM-titler og 
det glæder mange i Kalundborg at disciplinen, med DCU’s Crossudvalg som primus motor, er ”tilbage” og i så stor fremgang.

Derfor bød vi ind på værtsskabet for DM 2016, og vi har lagt os i selen for at lave et fantastisk arrangement den 10. januar!


Velkommen til Møllebakken!